7 کلید طلایی برای انتخاب همسر ایده آل
یکی از موضوعات مهم روانشناسی ازدواج، انتخاب همسر مناسب و داشتن یک ازدواج موفق و پایدار است. ازدواج فرایندی است که در زندگی انسان نقش تعیین کننده ای دارد و این راه ممکن نخواهد بود مگر اینکه انتخاب مناسب و بر اساس معیارهای ارزیابی شده باشد. به گفته روانشناس قبل از ازدواج در یک ازدواج خوب اگر خلا عاطفی به درستی پر شود زندگی سرشار از موفقیت و شادی ایجاد می شود و برعکس، اگر فردی برای زندگی مشترک انتخاب شود که هیچ شباهت روحی، روانی و احساسی با طرف دیگر نداشته باشد، می تواند منجر به شکست ازدواج و از هم پاشیدگی شود. اگر معیارهای مناسب برای انتخاب شریک در نظر گرفته شود، روند مثبتی در انتظار او خواهد بود. نگه داشتن کلیدها و عمل به آنها می تواند در انتخاب همسر آینده بسیار مفید باشد و شما می توانید زندگی سرشار از عشق و محبت داشته باشید.
در ادامه به 7 کلید طلایی برای انتخاب همسر می پردازیم.
کلید اول : صداقت
نیاز به خدمات مشاوره روانشناسی دارید؟
به گفته روانشناسان خانواده، برای داشتن یک زندگی شاد، باید از ابتدا صداقت، روراستی و یکنواختی را در تمام مراحل زندگی داشته باشید و البته هر دو طرف باید همیشه این را در نظر بگیرند.
کلید دوم : رسیدن به مرحله آمادگی ذهنی و بلوغ
اساساً سنی وجود دارد که در آن محدوده سنی به مرحله بلوغ عاطفی می رسد. اگر این روش به طور کامل و درست انجام شود، می تواند شخصیت اصلی و واقعی فرد را شکل دهد که در آینده خوشایند و سرشار از موفقیت خواهد بود. به دلیل بسیاری از مسائل آموزشی و اجتماعی و غیره، ممکن است این بلوغ در فرد وجود نداشته باشد و این مشکل بزرگی را برای ازدواج ایجاد خواهد کرد.
کلید سوم : نگرش مثبت
به گفته روانشناس ازدواج، زندگی مشترک نیاز به یک محیط مثبت برای رشد دارد و اگر این محیط منفی باشد، ازدواج موفق و شاد نخواهد بود. به همین دلیل، شما باید با فردی ازدواج کنید که نگرش مثبتی نسبت به زندگی دارد و در دوران آشنایی، می توانید تشخیص دهید که آیا فرد دوراندیش و مثبت است یا خیر.
کلید چهارم : انتظارات پایین و آینده نگری نسبت به زندگی
برای شروع زندگی مشترک و از همه مهمتر، انتظارات زیادی از انتخاب همسر مناسب نداشته باشید و می توان گفت باید از چشم ها و چشم های مخربی که متأسفانه ازدواج های امروزی را درگیر خود کرده است، دوری کنید. با توقعات کم، انتخاب های منطقی داشته باشید و سعی کنید از همان ابتدا برای آینده و آینده زندگی خود و همسرتان برنامه ریزی کنید تا بتوانید به اهداف خود برسید.
کلید پنجم : تعهد اخلاقی به طرف مقابل
تعهد اخلاقی به این معنی است که همسرتان متعهد است تا آنجا که ممکن است یاد بگیرد که همسر ایده آل و مناسب باشد. ما نمی توانیم افراد را تغییر دهیم و بهتر است آنها را همانطور که هستند بپذیریم، اما برخی رفتارها می توانند ازدواج را به خطر بیندازند و حذف برخی از این عادات و الگوهای رفتاری می تواند منجر به رابطه شود. به سمت موفقیت حرکت کنید.
کلید ششم : داشتن اعتماد به نفس
به گفت رواشناسان مرکز مشاوره نیک داد، بسیاری از ما بیشتر به این نکته توجه می کنیم که طرف مقابل چقدر ما را دوست دارد و در هنگام ازدواج با من چگونه رفتار می کند. اما نکته ای که اهمیت بیشتری دارد این است که، چقدر خود را دوست دارد و چگونه با خود رفتار می کند. افرادی که عزت نفس بالایی دارند در واقع احساس خوبی نسبت به خود دارند و رابطه با چنین افرادی بسیار خوب خواهد بود و شما رابطه ای قوی را آغاز خواهید کرد.
کلید هفتم : شناخت احساسات خود
این بدان معنی است که فرد می داند چه احساسی دارد و می خواهد آن احساسات را با شما در میان بگذارد و می داند چگونه این احساسات را برای شما ابراز کند. اگر فردی نتواند احساسات درونی خود را بیان کند و آنها را با شما در میان بگذارد، آمادگی برقراری رابطه صمیمی را ندارد.
کلام آخر
اگر می خواهید در انتخاب همسر آینده خود موفق باشید، باید نکات ذکر شده در بالا را در نظر داشته باشید، زیرا موارد گفته شده می تواند کمک بزرگی برای داشتن یک زندگی موفق و خوشایند باشد. ازدواج یک تصمیم بسیار مهم در زندگی است و نباید از انتخاب همسر و تصمیم گیری ناخواسته غافل شد. هر فردی ابتدا باید به خودشناسی رسیده باشد و خواسته ها و معیارهای اساسی خود را بداند و سپس بر اساس آنها همسر مناسب را انتخاب کند.