چگونه با حسادت در رابطه عاطفی کنار بیاییم

0 13

هر احساسی را که ما تجربه می کنیم تا وقتی که از حد تعادل عبور نکند، تا زمانی که بتوانیم آن احساس را تنظیم و مدیریت کنیم آسیبی به ما نمی زند و طبیعی است و باید آن را تجربه کنیم. حسادت هم احساسی است که در رابطه عاطفی تا حدی طبیعی است. ولی زمانی که رفتارهای ما را بخواهد تحت تأثیر قرار دهد و بر اساس این احساس رفتار با شریک عاطفی مان را تنظیم کنیم آن وقت است که زنگ خطر به صدا در می آید.

 

ریشه حسادت شدید می تواند در عزت نفس پایین باشد. وقتی من از درون احساس ارزشمندی نکنم، خودم را با دیگران مقایسه می کنم، نقاط قوت خودم را کمرنگ می بینم و نقاط ضعفم را بزرگ. و چون به داشته های دیگران بیشتر از خودم توجه دارم، در نتیجه حسادت می کنم و اگر ببینم همسر یا شریک عاطفی من با فردی از جنس مقابل من صمیمیت می کند، توجه نشان می دهد. حالا این فرد مادر، خواهر، همسر برادر و یا همکار و دوست و… باشد. من حسادت می کنم و دعوا راه می اندازم که چرا به فلانی توجه بیشتری نسبت به من می کنی در حالی که رفتار همسرم عادی است. و چون من خودم را و نقاط قوتم را نمی بینم فکر می کنم و نگرانم که مبادا همسر من هم به دیگری به جای من ارزش می دهد. در واقع افکارم را فرا فکنی می کنم.

نیاز به خدمات مشاوره روانشناسی دارید؟

برای رزرو وقت مشاوره، همین الان اقدام کنید! کارشناسان ما در مرکز مشاوره نیک داد در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.

نتیجه گیری:

برای حل معضل حسادت در رابطه عاطفی باید بررسی کنید، ببینید آیا تله بی ارزشی شما فعال است، آیا ترس از دست دادن دارید، به دنبال شناسایی تله های ذهنی خود و درمان آن باشید تا یبک های مقابله ای شما بر اساس باورهای غلط، افکار ناکارآمد و احساس منفی تان شکل نگیرد.

جهت رزرو وقت مشاوره حضوری یا آنلاین با مشاورین کلینیک تخصصی نیک داد با شماره های زیر در ارتباط باشید:

09389099541

09010881970

نیاز به خدمات مشاوره روانشناسی دارید؟

برای رزرو وقت مشاوره، همین الان اقدام کنید! کارشناسان ما در مرکز مشاوره نیک داد در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.

ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه سوالات