9 روش که چطور رابطه خود را از طلاق نجات دهید

0 13

طلاق فقط به قطع رابطه بین زن و شوهر معطوف نمیشود بلکه خانواده دو طرف و کودکان نیز از آسیب های طلاق دور نیستند پس زمانی که به طلاق فکر می کنید و تنها راه حل مشکلتان را طلاق می دانید قبل از اینکه همه چیز را به هم بزنید و برای همیشه دیر شود یک بار دیگر سعی کنید حقایق را دریابید و برای حفظ زندگی تان تلاش کنید.

دلیل ناسازگاری خود را بیابید

نیاز به خدمات مشاوره روانشناسی دارید؟

برای رزرو وقت مشاوره، همین الان اقدام کنید! کارشناسان ما در مرکز مشاوره نیک داد در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.

مشکلات ازدواج همیشه به دلیل اختلافات بنیادی مانند خیانت یا دعواهای بزرگ به وقوع نمی پیوندند. اگر ندانید چه چیزی شما را عقب نگاه می دارد نمی توانید رو به جلو حرکت کنید پس نگاهی صادقانه به مشکلات زندگی مشترک خود بیاندازید. سعی کنید کاملا دقیق به این مسئله نگاه کنید و به جای تمرکز روی چیزهایی که شما و همسرتان رویشان اتفاق نظر ندارید، به مسائل مهم تر بپردازید. از خود و همسرتان سوالات متمرکزی بپرسید. برای شروع پرسیدن سوال های زیر می تواند بسیار یاری رسان باشد:

آیا شما و همسرتان از یکدیگر فاصله گرفته اید؟ اهداف، سلایق و آینده نگری متفاوتی نسبت به یکدیگر دارید؟

آیا نیاز های عاطفی و فیزیکی شما در این رابطه برطرف می شوند؟ نیازهای همسرتان چطور؟

آیا با یکدیگر ارتباط نمی گیرید؟ یا وقتی یکی از شما در حال صحبت کردن است، دیگری به دقت به حرف هایش گوش می دهد؟ آیا ارتباط کلامی شما با یکدیگر تنها به صحبت در مورد مسائل ضروری محدود شده است؟

آیا با اتفاقات پر استرسی همچون مشکلات در محل کار، مشکلات اقتصادی، بیماری و یا مرگ یکی از عزیزانتان دست و پنجه نرم می کنید؟

به جای بحث و جدل به یکدیگر بازخورد های سازنده بدهید.

همه زوج ها از یکدیگر عصبانی شده و به قول معروف سر یکدیگر غر می زنند. با این حال اگر شما و همسرتان همواره با یکدیگر بگو مگو داشته باشید، حضور یکی از شما در کنار دیگری مانند راه رفتن روی لبه ی تیغ می باشد. و این بدین معناست که از یکدیگر دوری خواهید جست. برای حل کردن این مشکل به جای اینکه بگویید: تو هیچ وقت به من توجه نمی کنی و رفتارت مشکل دارد، می توانید از جملاتی مانند این استفاده کنید: وقتی که چیزی می گویم و تو جوابم را نمی دهی احساس می کنم به من بی اعتنایی می کنی. خوشحال می شوم اگر بتوانید با یکدیگر با احترام متقابل صحبت کنیم. اگر می خواهید ازدواج و زندگی مشترک خود را نجات دهید، باید محترمانه صحبت کردن با یکدیگر را یاد بگیرید.

از بد تعبیر کردن کارهای همسرتان اجتناب کنید.

به جای اینکه همواره تصور کنید افکار و حرف های همسرتان مخرب هستند، به آنها فرصت بدهید. برای مثال زمانی که همسرتان با شما حرف نمی زند، تصور نکنید که اهمیتی برایش ندارید. شاید سکوت وی به این دلیل باشد که نمی خواهد در عصبانیت چیزی بگوید که بعدا پشیمان شود. تمام تلاش خود را بکنید که به جای پاسخ دادن با خشم، با آنها همدردی کنید. برای مثال اگر همسرتان کمتر با شما صحبت می کند، شاید روز سختی در محل کارش گذرانده است.

گفت و گو کنید.

گفت و گو کردن، مشاجره کردن و متهم کردن نیست. شما باید بتوانید یک گفت و گوی دوستانه داشته باشید و بدون انتقاد، درگیر کردن احساسات، سرزنش و هر چیز دیگری درباره مسائلی که اتفاق افتاده به طور طبیعی صحبت کنید. سپس برای حفظ زندگی خود درباره آنچه از زندگی مشترکتان می خواهید و به آن نیاز دارید و آنچه باعث مشکلات می شوند، گفت و گو کنید.

خونسردی خود را حفظ کنید.

او طلاق می خواهد، اما شما نه. هنگامی که همسرتان از شما طلاق می خواهد و شما راضی به این امر نیستید، باید ابتدا خونسردی خود را حفظ کنید. زیرا قرار گرفتن در یک وضعیت فکری مناسب شرایط عادی را به زندگی شما باز می گرداند و نجات زندگی تان را از طلاق، ممکن می سازد.

به گذشته باز گردید و علت را جست و جو کنید.

با مرور گذشته زندگی مشترک در خلوت، اینکه چگونه با همسرتان رفتار می کردید و نحوه ارتباط شما چگونه بود، بپردازید و به بررسی عواملی که باعث بی اعتمادی همسرتان شده است بپردازید و برای برطرف کردن و رفع سوء تفاهمات تلاش کنید. فراموش نکنید در تخریب هر ارتباطی، هر دو نفر سهیم هستند. با یادگیری مهارت های ارتباطی همراه با گشاده رویی، همدلی، حمایت گری، مثبت گرایی، درک شدن و درک کردن در زمان مناسب با همسرتان گفت و گو کنید و به حرف ها و احساسات همسرتان همراه با صداقت، صراحت، احترام متقابل توجه کنید. همسر خود را درک نمایید و به او ابراز علاقه کنید و از قضاوت کردن، نصیحت کردن، انتقاد کردن، دستور دادن، تحقیر و سرزنش او خودداری کنید و با ابراز احساسات خود با جملاتی که با (من) شروع شود، گفت و گو کنید.

برای همسرتان نامه بنویسید.

می توانید با نوشتن نامه ای به همسرتان، احساسات خود مانند خشم، اندوه، هراس، تاسف و محبت را ابراز کنید، بدون اینکه بخواهید او را ناراحت کنید. با نوشتن نامه احساسات مثبت شما بیشتر از احساسات منفی می شوند. از همسرتان بخواهید که با یکدیگر برای حل مشکلات شخصی و بهبود روابط به مشاوره خانواده مراجعه کنید شاید رفتار همسرتان نیز ناشی از اعتماد به نفس پایین، خود کم بینی و بی اعتمادی به زندگی باشد و با مراجعه به مشاوره حل شود.

از یک مشاوره ازدواج کمک بخواهید.

یک مشاور می تواند دیدگاهی واقع گرایانه به شما ارائه دهد و با استفاده از این دیدگاه می تواند رابطه خود را قوام ببخشد. از مشاوره رفتن نهراسید چرا که ملاقات با فردی که حرفه اش همین است هیچ ایرادی ندارد. اگر با مشکلات بزرگی همچون خیانت، اعتیاد و یا اهانت طرف مقابل دست و پنجه نرم می کنید، بهترین انتخاب مراجعه به یک مشاور است.

قول بدهید که کم و کاستی های فردی خود را جبران کنید.

با لحنی سازنده در مورد لیست راه حل های بالقوه ی خود صحبت کنید. بیشتر روی مشکلات قابل حل شدن توسط خودتان تمرکز کنید تا کارهایی که همسرتان باید انجام دهد. همسرشما نیز باید دقیقا روی همین موضوع تمرکز کند. به همسر خود بگویید این مشکلات را با یکدیگر حل کنیم. هر دوی ما نیاز به تغییرات داریم و باید در راستای حل شدن مشکلاتمان تلاش کنیم. این لیست کارهایی که باید انجام بدهی نیست. بیا پیش از اینکه روی درخواست کردن از یکدیگر تمرکز کنیم، انرژی خود را روی کارهایی که می توانیم برای بهتر شدن رابطه مان انجام دهیم صرف کنیم.

نتیجه گیری:

اگر دو فرد با داشتن دیدگاه جدیدی نسبت به خودشان و اینکه چرا نیاز است دوباره پیش هم برگردند نزد هم بروند رابطه ی متفاوتی خواهند داشت. اما در این رابطه ی تازه نباید دوباره همان ارتباط قبلی را داشته باشید. این رابطه جدید باید قوی تر، بزرگتر و با عشقی پاک تر از دفعه ی پیش که کنار هم بودید باشد.

 

جهت رزرو وقت مشاوره حضوری یا آنلاین با مشاورین کلینیک تخصصی نیک داد با شماره های زیر در ارتباط باشید:

09389099541

09010881970

 

نیاز به خدمات مشاوره روانشناسی دارید؟

برای رزرو وقت مشاوره، همین الان اقدام کنید! کارشناسان ما در مرکز مشاوره نیک داد در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.

ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه سوالات